info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Edelsteenwater vulstaaf Zelfvertrouwen en balans

Afmeting: ca. 24 cm hoog. Edelsteenwater vulstaaf Zelfvertrouwen en balans: Samenstelling: oranje calciet - jade Wie ben ik? Ontwikkel uw persoonlijkheid en een gezond, natuurlijk gevoel van eigenwaarde. Ondersteun de biochemische regulerende processen van uw lichaam door regelmatig voldoende te drinken. Het is belangrijk dat de waterhuishouding van het lichaam in. . . Lees volledige productbeschrijving
39,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 24 cm hoog.

Edelsteenwater vulstaaf Zelfvertrouwen en balans:

Samenstelling: oranje calciet - jade

Wie ben ik? Ontwikkel uw persoonlijkheid en een gezond, natuurlijk gevoel van eigenwaarde. Ondersteun de biochemische regulerende processen van uw lichaam door regelmatig voldoende te drinken. Het is belangrijk dat de waterhuishouding van het lichaam in evenwicht is. Met dit edelsteenwater brengt u uw ego weer in de juiste balans. Water wijst u de weg naar de natuur en naar een vanzelfsprekende natuurlijkheid, geheel zonder arrogantie.

Het oranje calciet en de jade edelstenen zijn in deze topkwaliteit absoluut uniek en authentiek. Door het positieve effect van water drinken hervindt u uw "zelf-bewust-zijn". U bent open, nieuwsgierig, u bent blij met dingen, uw nieuwe gevoel van eigenwaarde maakt u minder angstig en bezorgd. U bent minder vaak ziek en u voelt zich fit. Oranje calciet en jade edelsteenwater met zijn krachtige, unieke uitstraling kunt u zien als een bron van zelfvertrouwen, die u helpt de perfecte balans te vinden van lichaam en geest.

Maak het edelsteen water door de edelsteenstaaf eerst af te spoelen het beste is om hier gezuiverd of mineraal water voor te gebruiken en de edelsteenstaaf daarna in een glazen kan gevuld met water te zetten ook hiervoor kunt u het beste gezuiverd of mineraal water gebruiken. Als je edelsteenstaaf 2 uur of langer in de kan met water heeft gestaan is je water gevitaliseerd en klaar om te drinken. Zorg ervoor dat je bij het inschenken van het water de edelsteenstaaf niet tegen de kan aan laat slaan.

Je krijgt de Edelsteenwater vulstaaf die op de foto staat afgebeeld. Ik heb de Edelsteenwater vulstaaf zo goed mogelijk gefotografeerd maar je kunt wel weerspiegelingen van de lamp en de achtergrond op de Edelsteenwater vulstaaf zien en de kleur kan iets afwijken.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.