info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Groene aventurijn hart hanger ca 3 cm met zwart collier

Maat steen: ca 3 cm Collier: Zwart leder met sluiting ca 50 cm lengte Titel: Groene aventurijn doorboorde hart hanger met lederen collier met sluiting.   Groene Aventurijn is een vorm van kwarts. De groene kleur komt doordat het microscopische insluitsels van Fuchsiet heeft.   Aventurijn is een kalmerende en beschermende steen. Het is een steen die. . . Lees volledige productbeschrijving
12,50 Voorraad: 5
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Maat steen: ca 3 cm

Collier: Zwart leder met sluiting ca 50 cm lengte

Titel: Groene aventurijn doorboorde hart hanger met lederen collier met sluiting. 

Groene Aventurijn is een vorm van kwarts. De groene kleur komt doordat het microscopische insluitsels van Fuchsiet heeft. 

Aventurijn is een kalmerende en beschermende steen. Het is een steen die je rust en een goed gevoel geeft. Het maakt je positiever, geduldiger, het vergroot je inlevingsvermogen en helpt je te ontspannen. Het brengt balans in je eigen centrum en helpt bij kinderen die onrustig zijn. Het bevordert een vrolijke en opgewekte stemming en stimuleert je om je dromen te volgen. Het is een steen met een zachte energie die zowel lichamelijke als geestelijke groei stimuleert. De steen laat jouw creativiteit, leiderschapskwaliteiten en vastberadenheid groter worden. Het laat je beter toewerken naar een doel omdat het je helpt door te zetten en je beter beslissingen kunt nemen. De steen trekt voorspoed en geluk aan en staat ook voor balans, kalmte en zelfbeschouwing. Het is een steen die je kalmeert als je woede of irritaties ervaart. 

Lichamelijk werkt Aventurijn bij de spieren en bindweefsel, de ogen en het zenuwstelsel. De steen is ook bevorderlijk bij klachten als overmatig blozen of stotteren.

De extra eigenschappen van Groene Aventurijn zijn dat het een goede steen is om te gebruiken bij hart, bloeddruk of cholesterol klachten. Het werkt gunstig bij eczeem en bij spraakproblemen. Het is een goede steen voor kinderen. Het is een steen die mooi kalmerend werkt en het zorgt ervoor dat de gedachten die in je hoofd blijven malen tot rust komen. Het is een steen die emotionele rust en welzijn brengt. Het helpt je om een goede nachtrust te hebben. Groene aventurijn is een gelukssteen die wordt aangeraden voor mensen die grotere voorspoed willen manifesteren.

  • Als je een kind een Groene Aventurijn hanger laat dragen zul je merken dat het meer rust en balans voor het kind geeft. 
  • Je kunt een Groene Aventurijn ook goed gebruiken bij kinderen met ADHD. Het zorgt ervoor dat ze makkelijker in de omgang worden en wat rustiger zijn. 
  • Om je innerlijke balans te verbeteren kun je een Groene Aventurijn hanger gaan dragen. 
  • Een Groene Aventurijn kan emotionele wonden genezen en geblokkeerde energie opruimen als je hem op je hartchakra legt. 
  • Als je een Groene Aventurijn in een ruimte plaats, geeft het een gevoel van vrolijkheid en geeft het de ruimte een energie van mogelijkheden. 

Groene Aventurijn kun je op alle manieren reinigen en opladen. 

Je koopt een soortgelijke doorboorde harthanger met collier dan op de foto staat. Ik heb de doorboorde harthanger met collier zo goed mogelijk gefotografeerd maar je kunt op de foto’s een weerspiegeling van de lamp en de achtergrond die ik gebruik om de foto’s te maken zien en de kleur kan iets afwijken. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.