info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Hartchakra edelsteen en resonantie olie in 10 ml rollerflesje

Deze hartchakra edelsteen en resonantie olie is ontwikkeld en gemaakt door Miranda Brookman van Kristal koningin Miranda. Deze olie helpt u om uw hartchakra in balans te brengen.   De 4e chakra is het hartchakra. . Het Hartchakra is het chakra van de liefde die allesomvattend is en het is het chakra. . . Lees volledige productbeschrijving
20,00 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Deze hartchakra edelsteen en resonantie olie is ontwikkeld en gemaakt door Miranda Brookman van Kristal koningin Miranda. Deze olie helpt u om uw hartchakra in balans te brengen. 

De 4e chakra is het hartchakra..

Het Hartchakra is het chakra van de liefde die allesomvattend is en het is het chakra dat voor mededogen, vreugde en vriendschap staat. Het stimuleert scheppend denken, bevorderd de liefde en helpt je bij het creëren van hartelijkheid, vrolijkheid, warmte en vertrouwen. 

De reden dat ik nu deze olie aanbiedt is dat er veel mensen zijn die moeite hebben om van zichzelf te houden.

Deze olie helpt je om je hartchakra weer goed in balans te brengen. 

Als je hartchakra niet in balans is kun je last hebben van een verlies van vertrouwen, van angst voor eenzaamheid, van woede, van jaloezie of van angst voor afwijzing. De blokkades worden meestal gevormd door dat je liefde te intens is, dat je het gevoel hebt dat je door een gebrek aan liefde voor jezelf het niet waard bent om door een ander geliefd te worden of door zelfmedelijden. Als je mannelijke energie uit balans is kun je te rationeel zijn, kun je een ongerijmde dominantie vertonen, kun je je niet verbinden en niet volledig liefhebben en kun je je niet ontspannen. Als je vrouwelijke energie uit balans is kan je merken dat je niet kunt opkomen voor jezelf, je niet los kunt laten, jezelf wegcijfert, je door je emoties wordt meegesleept en je geen beslissingen kan nemen. Lichamelijk kan het klachten veroorzaken aan je bloed, je bloedsomloop, je hart, je longen, je bovenrug, je handen en je borstkas. 

Als je hartchakra wel in balans is zul je merken dat je compassie ervaart voor jezelf en voor anderen. Dit is overigens wat anders dan medelijden. Als je compassie voor iemand ervaart ben je je bewust en heb je begrip voor het lijden van iemand en heb je de wens om die persoon te helpen. Als je hartchakra in evenwicht is ben je in staat om de verbinding tussen intimiteit en liefde te leggen.Doordat je je hart voor jezelf, anderen en voor alles om je heen kunt openen maak je verbinding. Het voelt veilig en verrijkend om verbinding met anderen te maken. Je zult merken dat je je zacht en kwetsbaar kunt opstellen zowel naar jezelf als naar anderen. Je voelt je minder snel gekwetst, je hebt het vermogen om mensen te vergeven en je handelingen vinden plaats vanuit compassie en vertrouwen. Je ontwikkelt je intuïtie doordat je je hart opent. Dit maakt het mogelijk voor jou om aan te voelen wat je lichaam aan je hoofd te zeggen heeft en omgekeerd. 

Als je hartchakra goed doorstroomd heb je balans tussen je mannelijkheid en je vrouwelijkheid. Dit heeft tot gevolg dat je niet langer buiten jezelf opzoek moet naar de helft die ontbreekt. Vrouwelijke en mannelijke energie zit in een ieder van ons. Je mannelijke energie laat je onder andere keuzes maken, logisch redeneren, dingen regelen, plannen maken en dingen oplossen. Je vrouwelijke energie laat je in contact komen met je gevoelens, je zoekt verbinding, je leeft in het moment, Je kunt goed omgaan met veranderingen (flow van het leven), je staat open voor nieuwe ervaringen en je durft het aan om je over te geven. 

De Hartchakra edelsteen en resonantie olie bestaat uit de volgende ingrediënten. 

Er zitten de volgende edelstenen in.

 • Groene Aventurijn: zorgt ervoor dat je hart weer gaat zingen en het geeft je een vrolijk en speels gevoel. Ook stabiliseert en opent het het hartchakra en brengt het je emoties in balans.
 • Rozenkwarts: is de steen van onvoorwaardelijke liefde, van warmte, acceptatie en zachtheid. Je wordt aangemoedigd om te groeien in eigenliefde, zelfvertrouwen, zelfacceptatie en je persoonlijke waarde. Voor het hart en je hartchakra is rozenkwarts een uitstekende steen, de steen brengt je de ware essentie van liefde bij. Met Rozenkwarts kun je negatieve energie vervangen door liefdesenergie. Rozenkwarts helpt je hart te openen voor schoonheid in en om ons heen, helpt met het loslaten van oude problemen die met trauma en emoties te maken hebben en met vergeving. De steen leert je te vergeven en tolerant te zijn en vult je hart met vriendelijkheid en liefde voor jezelf en voor anderen. Doordat Rozenkwarts stress en spanning in je hart vermindert wordt woede, wrok en jaloezie verwijdert. De steen troost bij onbeantwoorde liefde, je leert van jezelf te houden en je wordt aangemoedigd om jezelf te accepteren en te vergeven
 • Chrysopraas: Met name als je met hartzeer of wrok te maken hebt is deze steen in staat om te beginnen met het helen van het hartchakra. De steen staat je bij zodat je dat hoofdstuk af kunt sluiten en laat je in de richting van vergeving, geluk en een oprecht gevoel van waardigheid gaan. 
 • Rhodochrosiet: is een steen met een activerende werking die een sterke verbinding heeft met je hart chakra en met je hart. Het stimuleert het ontwaken en groeien van liefde. Het maakt creatief, positief, levendig en enthousiast. Het maakt je ook vrolijk, liefdevol, daadkrachtig en spontaan en maakt dat je het werk dat je moet verrichten licht valt en lukt. Het is een steen van liefde, vreugde en mededogen. Het helpt oude wonden te genezen en maakt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen mogelijk. De steen helpt bij het vinden van liefdesrelaties, bevordert erotiek en hartstocht en schenkt universele liefde.

In de hartchakra edelsteen en resonantie olie die ik gebruik zitten de volgende Etherische oliën verwerkt. 

 • Palmarosa olie: Het heeft een ontspannende en kalmerende werking op de geest en je innerlijke balans wordt hersteld.
 • Rozenhout olie: Werkt op psychisch en mentaal vlak sterk harmoniserend en zorgt ervoor dat je emotionele evenwicht wordt. 
 • Geranium olie: Trekt vriendelijkheid aan en heeft een ontspannende en opwekkende werking.
 • Petitgrain olie: Bij nerveuze klachten maakt het je ontspannen en vredig. Tevens versterkt het je creatieve denken, je intuïtie en laat het je bekrompen denkbeelden los laten. 
 • Ho-blad olie: heeft spiritueel een opbeurende werking, is verzachtend en het is een olie die je sereniteit bevordert. Ook maakt het je vrolijk en geeft het je moed. 

De basisolie is een biologische Jojoba olie.

Energetisch geef ik deze hartchakra edelsteen en resonantie olie de volgende zaken mee:

 • De olie heeft de energie van de aartsengel Chamuël
 • De olie heeft de energie van Kamashvari Yakshini.
 • De olie heeft de frequenties meegekregen van de 4e chakra stemvork, de Kristallen 4e chakra stemvork, de 528 Hz DNA stemvork en de planeet stemvork Venus en Aarde. 
 • Het bevat de energie van de kleur groen.
 • Ik heb de olie tussen een links en rechtsdraaiende bergkristal Chi Balancer gezet en op de orgonite powerplate gezet. 
 • De olie heeft ook de Indradhanush energie 

Het hartchakra bevindt zich in het midden van het borstbeen.

Gebruik: Hoe deze hartchakra edelsteen en resonantie olie te gebruiken: Je doet met het roller flesje iets olie op het hartchakra daarna iets olie op de binnenkant van de polsen inwrijven, met je pols je derde oog aanraken dan ruiken en dan inademen naar het hartchakra, met de handen in de aura van je voorhoofd over je hoofd naar je schouders dan met gekruiste armen in de aura voor je lichaam langs met een paar zwaaibewegingen naar buiten naar de aarde toe. Je kunt dit twee keer per dag doen, ‘s ochtends en ‘s avonds. Zorg ervoor dat als je meerdere soorten olie gebruikt je telkens een ander deel van je polsen gebruikt zodat de olie zich niet vermengt.

De hartchakra edelsteen en resonantie olie zit in een rollerflesje van 10ml

Affirmaties bij de hartchakra: 

 • Ik geef en ontvang liefde.
 • Ik verdien liefde. 
 • Ik ben vriendelijk.
 • Ik leef in harmonie met anderen. 

Ik heb mijn best gedaan om het rollerflesje met Hartchakra edelsteen en resonantie olie zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan het rollerflesje er iets anders uitzien dan ik op de foto heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat je last hebt van weerspiegelingen van het licht, van waar het flesje op staat en van de achtergrond in het flesje en met name in de dop.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.