info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Zebra Calciet 1330 gram

Afmeting: ca. 10,9 x 15 cm en 6,2 cm hoog.   Gewicht: 1330 gram. Zebra Calciet:  Zebra Calciet is een steen die uit verschillende lagen bestaat. Hij kan Gele Calciet, Oranje Calciet, Aragoniet en Onyx bevatten.   Calciet is een steen die groei en ontwikkeling stimuleert op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel vlak. Het. . . Lees volledige productbeschrijving
49,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Tags Zebra, Calciet, Ruw
Productomschrijving

Afmeting: ca. 10,9 x 15 cm en 6,2 cm hoog. 

Gewicht: 1330 gram.

Zebra Calciet: 
Zebra Calciet is een steen die uit verschillende lagen bestaat. Hij kan Gele Calciet, Oranje Calciet, Aragoniet en Onyx bevatten. 

Calciet is een steen die groei en ontwikkeling stimuleert op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel vlak. Het is een steen die motiveert en die daadkracht, standvastigheid en zelfvertrouwen bevordert en hoop en moed geeft. Psychisch verbindt het de emoties met je intellect en je ontwikkelt daardoor emotionele intelligentie. Het maakt de geest kalmer, geeft innerlijke rust, stimuleert het vermogen om onderscheid te maken en verstevigd je geheugen. Het stimuleert het analytisch vermogen, je concentratie wordt bevordert en succes wordt aangetrokken. Energie wordt door Calciet versterkt en gereinigd. Het absorbeert negatieve energie uit de ruimte waar het in staat en het verwijdert stagnerende energie uit je lichaam. Doordat het negatieve energie absorbeert is het verstandig om deze steen regelmatig te reinigen.

Lichamelijk bevordert deze steen het immuunsysteem en de stofwisseling. Het werkt positief op het skelet, botten, osteoporose en gewrichten. Het heeft een gunstige invloed op het hart en hartritme stoornissen. Ook stimuleert het de groei van kinderen. 

De extra eigenschappen van Gele Calciet zijn dat het de wil stimuleert en dat met name als elixer een verheffende energie heeft. Het is een steen die meditatie bevordert, je in een toestand van diepe ontspanning en spiritualiteit laat komen en die verbinding legt met de opperste bron van spirituele leiding. Je hogere geest wordt gestimuleerd. 

De extra eigenschappen van Oranje Calciet zijn dat het een reinigende en sterk vitaliserende steen is die je emoties in balans brengt, angst verdrijft en helpt depressies te boven te komen. Het is een steen die helpt bij het oplossen van problemen en het potentieel te maximaliseren. Het geeft je levenslust, energie en vrolijkt je op. Het brengt een goede stemming en maakt je positief. 

Het is een steen die je creativiteit een boost geeft en je daardoor helpt om je problemen sneller op te lossen en het geeft je meer plezier in creatieve bezigheden.

Oranje Calciet heeft een positieve invloed op het voortplantingssysteem, de galblaas, spijsvertering, kolieken en darmproblemen, zoals obstipatie en de ziekte van Crohn. Gedurende de zwangerschap ondersteund het de ontwikkeling van de foetus.

De steen helpt bij het zuiveren en activeren van de tweede en derde chakra.

Aragoniet: Aragoniet is een op moeder aarde afgestemde aardende steen en een aarde genezer. Het gaat geopatische belasting tegen en kan gebruikt worden om geblokkeerde leylijnen in de aarde op te lossen. De steen geeft moed, is troostend, verwarmend, koesterend en geeft veel rust. De steen brengt je tot rust als je overgestimuleerd of overgevoelig bent en ook bij stress, innerlijke onrust, woede en jaloezie. Aragoniet geeft kracht en ondersteunt je, het herstelt het evenwicht als een spirituele of fysieke ontwikkeling te snel gaat en voorkomt hiermee overbelasting. De steen centreert de energieën in je lichaam en aard ze, het is ook een goede steen als je last hebt van stress of een burn-out hebt. Je vitaliteit wordt verhoogt en de steen ondersteunt je bij het nemen van de beslissingen die noodzakelijk en of emotioneel zijn. Het is ook een steen die op ons meridianenstelsel werkt. Het laat de energieën in ons meridianenstelsel stromen. Opgehoopte en geblokkeerde energie in ons meridianenstelsel zal hierdoor opgelost worden. 

Fysiek werkt aragoniet verwarmend. Het is positief voor je botten, spijsvertering, het immuunsysteem en osteoporose. Het zorgt ook voor een beter doorbloeding van weefsels en daardoor is het ook goed tegen witte vingers bij vochtig weer. Het heeft ook een kalmerende werking die ervoor kan zorgen dat krampen en zenuwtrekjes die je krijgt als je nerveus bent minder erg worden of zelfs weg gaan. 

Onyx: Onyx is een prettige kalmerende steen, het helpt je als je te veel loopt te piekeren en te malen en het laat boosheid en negatieve gedachten verdwijnen. Het is een steen die kracht geeft en ondersteuning biedt in tijden van grote stress en moeilijke omstandigheden. Het geeft zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. Daardoor kun je je doel bereiken en je werk goed doen. Het maakt je volhardend en standvastig, zodat je je lot in eigen handen kunt nemen en niet over blijft piekeren. Het brengt zelfvertrouwen dat zorgt ervoor dat je je prettig en op je gemak voelt in je omgeving. Het vergroot je pragmatisch en analytisch denken en verbetert je concentratie en je focus. Het maakt het moeilijker voor je omgeving om je te beïnvloeden omdat Onyx je leert luisteren naar je innerlijk en een groot zelfvertrouwen geeft. 

Lichamelijk heeft het een gunstig effect op het het immuunsysteem, zenuwstelsel, de voeten en het gehoor.

Zebra Calciet kun je op alle manieren reinigen en opladen.

Je koopt de Zebra Calciet die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de Calciet zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggen en je ziet wat weerspiegelingen van de achtergrond en het licht in het kristal. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.