info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Maansteen edelsteen en resonantie olie in 10 ml rollerflesje

In het roller flesje van 10ml met maansteen edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met maansteen splitsteentjes. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet,. . . Lees volledige productbeschrijving
15,00 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

In het roller flesje van 10ml met maansteen edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met maansteen splitsteentjes. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

Gebruik: Waar kun je deze maansteen edelsteen en resonantie olie voor gebruiken:

  • Als je je lymfesysteem wilt optimaliseren kun je je borstbeen, lymfeknopen onder de oksels, de hals en de liezen zacht maar diep met deze olie insmeren en daarbij het maansteen elixer gebruiken. 
  • Als je last hebt van ontstekingsprocessen kun je je milt (links onderaan de ribbenkast) met deze olie insmeren en daarbij het maansteen elixer gebruiken. 
  • Als je een reinigingskuur wilt doen kun je gedurende drie weken je milt met deze olie insmeren en daarbij het maansteen elixer gebruiken.
  • Als je last hebt van vochtophoping kun je dat gebied zacht met deze olie inmasseren van de voet naar de lies. 

Het is belangrijk om de olie dagelijks te gebruiken, maar je mag de olie zo vaak gebruiken als je er behoefte aan hebt.

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.