info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Mookaiet edelsteen en resonantie elixer in 20 ml druppelflesje

In het druppelflesje van 20 ml met mookaiet edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten mookaiet splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet,. . . Lees volledige productbeschrijving
17,50 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

In het druppelflesje van 20 ml met mookaiet edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten mookaiet splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

Als u alcohol vervelend vindt of voor kinderen kun je de druppels eerst in een warme drank doen om de alcohol te laten verdampen.

Gebruik: Waar kun je deze mookaiet edelsteen en resonantie elixer voor gebruiken:

  • Als je last hebt van psychosomatische ziekten zoals stotteren en beven kun je dit elixer gebruiken. 
  • Als je last hebt van hoesten en/of keelpijn kun je dit elixer gebruiken. 
  • Als je last hebt van ontstekingen zoals voorhoofdsholte ontsteking en/of kaakholte ontsteking kun je dit elixer gebruiken. 
  • Als je last hebt van een verzwakte spijsvertering en/of stofwisseling kun je dit elixer gebruiken. 
  • Als je een verzwakt immuunsysteem hebt kun je dit elixer gebruiken. 
  • Als je last hebt van etterige infecties kun je dit elixer gebruiken. 
  • Gebruik van dit elixer versterkt de harmonie tussen je geestelijke en lichamelijke behoeften. 
  • Gebruik van dit elixer helpt bij het afvoeren van negatieve en belastende invloeden. 
  • Als je last hebt van dementie of de ziekte van alzheimer kun je dit elixer gebruiken.

Het is belangrijk om het elixer dagelijks te gebruiken, hoeveel druppels per keer en wanneer en hoe vaak per dag test ik even voor u uit.

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.