info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Palo Santo Stokjes ca. 30 gram

Afmeting: 2 stokjes van ca. 10 cm lang Gewicht: ongeveer 30 gram. Palo Santo: De betekenis van Palo Santo is Heilig Hout. Het wordt al eeuwen lang door de inheemse volken van Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen, religieuze activiteiten en ceremonies. Het wordt met veel eerbied en respect behandeld en veel geneeskrachtige. . . Lees volledige productbeschrijving
4,50 Voorraad: 22
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: 2 stokjes van ca. 10 cm lang

Gewicht: ongeveer 30 gram.

Palo Santo:
De betekenis van Palo Santo is Heilig Hout. Het wordt al eeuwen lang door de inheemse volken van Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen, religieuze activiteiten en ceremonies. Het wordt met veel eerbied en respect behandeld en veel geneeskrachtige werkingen toegekend.

Het branden van Palo Santo is een goede manier om de edelstenen op te laden, door ze door de rook van de Palo Santo te halen. Als je dat tegen de klok in doet dan reinig je de steen, doe je dat met de klok mee dan laadt je hem op.

Je kunt met Palo Santo naast edelstenen ook ruimtes, voorwerpen en personen reinigen. 

De warme zoete en zachte geur van Palo Santo is stemmingsbevorderend. Het is ook een rustgevende geur die een warme en vredige atmosfeer brengt. Bij negatieve gevoelens, bij spanningen en bij stress brengt het rust. Het stimuleert ook positieve gevoelens.

Door de rustgevende en concentratie verbeterende geur van Palo Santo ondersteunt het je bij het studeren en alle overige activiteiten waarbij je focus en concentratie nodig hebt.

Fysiek heeft Palo Santo onder andere een positieve werking op astma, buikpijn en angsten.  

  • Als je je huisdier aan Palo Santo laat ruiken zul je merken dat het dier rustiger wordt
  • Je kan het gebruiken bij yoga, rustig lezen of meditatie omdat de geur van Palo Santo een heerlijke begeleiding geeft. 

Je krijgt soortgelijke stokjes als op foto staat. Ik heb zo goed mogelijk gefotografeert maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.