info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Rozenkwarts hangertje

Titel: Rozenkwarts hangertje met oogje De hanger wordt met een waxkoord geleverd.   De kleur van Rozenkwarts is roze. Het varieert van heel licht roze tot donkerroze en de steen is doorschijnend maar vaak iets troebel.   Het is de steen van onvoorwaardelijke liefde, van warmte, acceptatie en zachtheid. Je wordt aangemoedigd om. . . Lees volledige productbeschrijving
5,25 Voorraad: 3
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Titel: Rozenkwarts hangertje met oogje

De hanger wordt met een waxkoord geleverd. 

De kleur van Rozenkwarts is roze. Het varieert van heel licht roze tot donkerroze en de steen is doorschijnend maar vaak iets troebel. 

Het is de steen van onvoorwaardelijke liefde, van warmte, acceptatie en zachtheid. Je wordt aangemoedigd om te groeien in eigenliefde, zelfvertrouwen, zelfacceptatie en je persoonlijke waarde.

Voor het hart en je hartchakra is rozenkwarts een uitstekende steen, de steen brengt je de ware essentie van liefde bij. Het gebruik van rozenkwarts stelt je in staat om meer open te staan voor de liefde. Je kunt de liefde van anderen beter accepteren en je erkent de onvoorwaardelijke liefde van het universum. Met Rozenkwarts kun je negatieve energie vervangen door liefdesenergie. Rozenkwarts vult je denken met liefde alle harde kantjes van je karakter wordt vervuld van liefde. Het is een goede steen om bij kinderen en baby’s toe te passen.

Rozenkwarts helpt je hart te openen voor schoonheid in en om ons heen, helpt met het loslaten van oude problemen die met trauma en emoties te maken hebben en met vergeving. De steen leert je te vergeven en tolerant te zijn en vult je hart met vriendelijkheid en liefde voor jezelf en voor anderen. Doordat Rozenkwarts stress en spanning in je hart vermindert wordt woede, wrok en jaloezie verwijdert. Doordat het een kwarts is, heeft de steen een hoge energie, maar is ook heel rustgevend voor je hart. 

Als je graag een romantische liefde in je leven wilt of als je je relatie een extra boost wilt geven kun je een stuk Rozenkwarts naast je bed leggen of je kunt de Rozenkwarts in de relatiehoek van je huis leggen (bij binnenkomst door de voordeur rechts achterin). Negatieve energie wordt vervangen door liefdevolle vibraties en in bestaande relaties zal de steen harmonie en vertrouwen herstellen. 

Op emotioneel gebied zorgt Rozenkwarts voor een bevrijding van verdriet en emoties die onderdrukt zijn. De steen verandert nutteloze emotionele conditioneringen, de pijn wordt verzacht en het verlies wordt aangevuld. De steen troost bij onbeantwoorde liefde, je leert van jezelf te houden en je wordt aangemoedigd om jezelf te accepteren en te vergeven. Je eigenwaarde wordt versterkt. De steen helpt je bij de trauma’s die je mee hebt gemaakt. Schuldgevoelens worden verlicht, emoties worden in evenwicht gebracht en stress wordt verminderd.

De steen kan ondersteunen bij de nierfunctie, het hart en de bloedsomloop. Het helpt bij duizeligheid en kan de vruchtbaarheid vergroten. Bij long- en borstkwalen helpt het om de steen op je thymus te leggen.

  • Om nieuwe liefde aan te trekken of om de verbondenheid en liefde met je partner te verdiepen, kun je de Rozenkwarts op je nachtkastje leggen. Dit is ook goed voor je nachtrust.
  • In de ruimtes waarin liefde en creativiteit versterkt moet worden leg je Rozenkwarts neer.
  • Tijdens het mediteren kunt u Rozenkwarts vasthouden om de positieve affirmaties te versterken en emotionele trauma’s te verzachten.
  • Om in kinderkamers de kindersfeer zacht te houden is het goed om hier een Rozenkwarts te plaatsen.
  • Rozenkwarts brengt een vredige omgeving tot stand en houd negativiteit op afstand.
  • Voor een heerlijk beschermend gevoel van liefde kun je een ketting van Rozenkwarts dragen.
  • Onder een wiegje of ledikantje kun je Rozenkwarts leggen om je baby een tevreden en rustig gevoel te geven.

Je kunt Rozenkwarts op alle manieren reinigen, let op in de zon kan rozenkwarts verkleuren.

Je koopt een soortgelijke hanger dan op de foto staat. Ik heb de zaksteen zo goed mogelijk gefotografeerd maar je kunt op de foto’s een weerspiegeling van de lamp en de achtergrond die ik gebruik om de foto’s te maken zien en de kleur kan iets afwijken. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.