info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Scepterkwarts kristal geslepen 75 gram

Afmeting: ca. 3,2 x 2,3 cm en 8,1 cm hoog. Gewicht: 75 gram. Scepterkwarts kristal geslepen: Zeldzaam en uniek meesterkristal. Dit kristal helpt je bewustzijn te ontwaken en in verbinding te komen met je Zielen Essentie. De hogere lichtfrequenties wordt via het staafje in jouw systeem gebracht, waarbij het diepgaande transformaties. . . Lees volledige productbeschrijving
37,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 3,2 x 2,3 cm en 8,1 cm hoog.

Gewicht: 75 gram.

Scepterkwarts kristal geslepen:
Zeldzaam en uniek meesterkristal. Dit kristal helpt je bewustzijn te ontwaken en in verbinding te komen met je Zielen Essentie. De hogere lichtfrequenties wordt via het staafje in jouw systeem gebracht, waarbij het diepgaande transformaties brengt om liefde en licht volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en vanuit elk chakra.


Het kristal staat voor loslaten van emoties als boosheid, angst en wrok. Scepterkwarts zorgt er daardoor voor dat je blijft groeien en jezelf steeds meer leert te uiten. Je ideeën en doelen worden gestimuleerd bij het bedenken en uitvoeren door de creatieve energie van het kristal.

Het kristal laat ons zien hoe wij ons kunnen manifesteren in de externe wereld en leidt ons naar wie we werkelijk zijn en wat we willen.

Het brengt je terug naar je innerlijke kind en stimuleert je zelfvertrouwen.

Doordat Scepterkwarts je aura stimuleert voel je je energieker en positiever.

Je kunt aura-energie met een scepterkwarts zuiveren en reinigen door het kristal als aura staaf te gebruiken. De scepterkwarts kan goed gebruikt worden bij healing sessies omdat de punt kan worden gebruikt  om de energie en de positieve energie te richten op bijvoorbeeld chakra’s en blokkades. Het Scepterkwarts kristal helpt om alle chakra’s in balans te brengen, en heeft een speciale betrokkenheid bij het hart en hartchakra. De voordelen die het kristal te bieden heeft worden naar het hart gebracht als je het kristal vasthoud, met de punt naar het hart gericht.

Problemen bij onvruchtbaarheid, voortplantingsorganen en het hormonale systeem worden fysiek ondersteund door het scepterkwarts kristal.

Je kunt de scepterkwarts op alle manieren reinigen en opladen.

Je koopt het scepterkwarts kristal die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan het scepterkwarts kristal  er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat scepterkwarts doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van de lamp, van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. In dit kristal zie je omdat het transparant is de achtergrond zoals bijvoorbeeld de blaadjes en de bloemen in het kristal terug.

De maten van dit scepterkwarts kristal zijn afhankelijk van hoe je het meet.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.