info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Sjamaankwarts cluster 126 gram

Afmeting: ca. 7,2 x 5,3 cm en 3,6 cm hoog.   Gewicht: 126 gram. Sjamaankwarts cluster:  Sjamaankwarts wordt ook wel Lodoliet genoemd. Het is een Bergkristal waarin verschillende insluitsels zitten van mineralen als bijvoorbeeld Chloriet, Veldspaat, Hematiet, Fluoriet en anderen. Deze insluitsels geven de bijzondere kleuren aan dit kristal.   Sjamaankwarts is zeer goed. . . Lees volledige productbeschrijving
34,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 7,2 x 5,3 cm en 3,6 cm hoog. 

Gewicht: 126 gram.

Sjamaankwarts cluster: 
Sjamaankwarts wordt ook wel Lodoliet genoemd. Het is een Bergkristal waarin verschillende insluitsels zitten van mineralen als bijvoorbeeld Chloriet, Veldspaat, Hematiet, Fluoriet en anderen. Deze insluitsels geven de bijzondere kleuren aan dit kristal.  

Sjamaankwarts is zeer goed toepasbaar om spirituele activiteiten te ondersteunen, vooral als je sjamanistische technieken toepast. Je wordt geholpen om je te ontspannen, om van bewustzijnstoestand te veranderen en verbindingen te leggen met vorige levens en andere dimensies en werelden zoals de beneden en boven wereld uit het sjamanisme. Als je met dit kristal mediteert kun je heel diep bij jezelf en je oorspronkelijke natuur komen. Het helpt je om diep te aarden maar tegelijkertijd helpt de energie van dit kristal je bij het in verbinding komen met engelen, deva’s en andere dimensies. Deze steen bevat de kracht van planten en het bos. Deze kracht van de natuur kan je bijstaan bij het naar boven te laten komen van emoties die diepgeworteld zijn zodat je deze kunt verwerken en jezelf kunt helen. Dit kristal bezit een energie die krachtig en regenererend is en openbaart jouw innerlijke natuur. Omdat dit kristal het woud symboliseert. 

Het maakt het contact leggen met elfen, feeën, kabouters en deva werkers gemakkelijker als je mediteert. Hierdoor ontwikkelt ook het contact met je andere gidsen beter. 
Het is een goede steen om te gebruiken als je in een periode van verandering en transformatie bent omdat het je ego helpt bij het loslaten van zijn gehechtheid aan bepaald gedrag en bepaalde situaties. Het helpt je om energie te aarden in de hartchakra en de wereld van de devawerkers om dieper in jezelf te kijken en het voorkomt dat je het bewustzijn en gezonde gevoel van eigenwaarde niet verliest dat je nodig hebt bij het naar een hoger niveau tillen van je spirituele reis. Dit kristal helpt je bij het omzetten van negativiteit in harmonie en positiviteit. Het heeft een krachtige, heldere en liefdevolle energie. Het geeft je begeleiding bij het waarmaken van je diepste verlangens. Het is een kristal met een krachtige emotioneel genezende werking, het geeft verlichting en laat je lering trekken uit trauma’s die je in je jeugd en of vorige levens hebt moeten ervaren. Het kan je helpen bij het doorbreken van zich herhalende patronen in je relaties en laat je verder gaan met je leven. 

Het helpt je bij de manifestatie van je dromen en je doelen. Het zorgt er voor dat je tot de kern van iets kunt komen en dat je het grotere geheel kunt zien en biedt je inzicht in jezelf en andere mensen en helpt je daardoor om onzuivere situaties en mensen te doorzien. Het is een kristal dat je hogere chakra’s en met name je kruinchakra activeert. Het stimuleert visualisatie en dat laat je je geest openstellen zodat het ontvangen van kennis, begeleiding en spirituele boodschappen makkelijker gaat. Dit krachtige kristal van manifestatie kalmeert, stabiliseert, beschermt je aura en brengt je harmonie en vrede. Verschillende inclusies die in het kristal kunnen zitten hebben een beschermende en stabiliserende werking,  andere hebben een aardende werking, beschermen je aura en lossen negativiteit op. 

Het is een Kristal dat een krachtige lichamelijke healer is, een helende werking op je cellen heeft en je vochthuishouding in balans houdt. Het is ook een kristal dat je spijsvertering ondersteund. Het zuivert je lichaam van chemische gifstoffen en andere vervuiling.  

  • Het is een steen van communicatie. Het geeft je relatie met anderen de harmonie die je in het bos vindt door de vele bomen die samen leven. De liefdevolle energie wordt door deze steen geholpen om te groeien en het kan je bijstaan bij het helen van verwonde of verbroken relaties. 
  • Het is een steen die behulpzaam is bij het leren hoe je lucide kunt dromen. Tijdens deze dromen ben je je bewust dat je aan het dromen bent. Het is mogelijk om te oefenen om deze lucide dromen te krijgen en zo controle over je dromen te kunnen krijgen. 
  • Je kunt dit kristal heel goed programmeren en je kunt er mee manifesteren. 
  • De reden dat dit kristal Sjamaankwarts wordt genoemd is omdat dit krachtige gereedschap je helpt als je een sjamanistische trancereis naar de spirit werelden maakt.
  • Als je deze steen in huis zet helpt dat om de harmonie thuis te verhogen. 

Je kunt Sjamaankwarts op alle manieren reinigen en opladen.

Je koopt de Sjamaankwarts cluster die op de foto staat. Ik heb mijn best gedaan om de Sjamaankwarts zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur kan iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggenen er kunnen weerspiegelingen van de lamp en de achtergrond in zitten en de Sjamaankwarts cluster is gedeeltelijk doorzichtig. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.