info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Sodaliet diffuser met goud kleurige dop tussen 11 en 13 cm hoog

Sodaliet diffuser met goud kleurige dop Afmeting: Diffuser is tussen 11 en 13 cm hoog.   U krijgt de diffuser met de houten stokjes en een flesje aroma.  De diffuser is aan de onderkant voorzien van een vilt laag zodat het geen krassen maakt. Sodaliet: Sodaliet is een donkerblauwe steen waar je soms witte aders. . . Lees volledige productbeschrijving
28,50 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Sodaliet diffuser met goud kleurige dop

Afmeting: Diffuser is tussen 11 en 13 cm hoog. 

U krijgt de diffuser met de houten stokjes en een flesje aroma. De diffuser is aan de onderkant voorzien van een vilt laag zodat het geen krassen maakt.

Sodaliet:
Sodaliet is een donkerblauwe steen waar je soms witte aders van de witte kalksteen waarin hij gevonden wordt in kunt zien.

Sodaliet is een inzichtgevende steen die de acceptatie van jezelf bevordert, het helpt je om trouw aan jezelf te blijven en vergroot je zelfvertrouwen. Het geeft troost en kracht en helpt je zodat je na een moeilijke situatie door kunt gaan. De steen brengt je in balans en verlaagt je prikkelbaarheid. Je zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfacceptatie wordt vergroot. De steen helpt om gedrags en denkpatronen die je beperken te doorbreken zoals schuldgevoelens, angsten, fobieën en zelfverdediging mechanismen. Het bevorderd je gevoel van vrijheidsdrang en idealisme. Sodaliet stimuleert je om met een realistische en gestructureerde aanpak je idealen na te streven. Ook stimuleert het loyaliteit naar zowel jezelf als anderen en een gevoel van eerlijkheid en rechtvaardigheid wordt versterkt. De communicatie en het contact met anderen wordt verbetert. Deze steen zorgt ervoor dat je minder schuldgevoelens ervaart, het helpt je om de waarheid te durven vertellen en meer op je intuïtie te vertrouwen. Het is ook een steen die je in een groep kunt gebruiken om solidariteit, vertrouwen en harmonie te versterken. Sodaliet is een steen die rationeel denken, logica en objectiviteit versterkt en dit dan met de intuïtie verenigt. Je derde oog en je pijnappelklier worden door deze steen gestimuleerd en het helpt je om een diepere staat van meditatie te bereiken. 

Lichamelijk werkt de steen positief als je klachten aan je je hals, keel, strottenhoofd, de pijnappelklier of heesheid aan de stembanden hebt. Het is een verkoelende steen die voor een gebalanceerde stofwisseling zorgt en de vloeistofopname in het lichaam stimuleert. 

  • Als je last hebt van een gejaagd gevoel kan het rustgevend zijn om een Sodaliet te dragen of een groot stuk bij je neer te zetten. 
  • Door een Sodaliet op je derde oog te plaatsen maak je je geest helder en breng je de waarneming van jezelf naar een hoger niveau. 

Je kunt Sodaliet op alle manieren reinigen en opladen. 

Je koopt een soortgelijke Sodaliet diffuser als op de foto staat. Ik heb mijn best gedaan om de Sodaliet diffuser zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan de Sodaliet diffuser er iets anders uitzien dan ik op de foto heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat je last hebt van weerspiegelingen van het licht, van waar de steen op staat en van de achtergrond in de steen en met name in de dop. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.