info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Tijgeroog edelsteen en resonantie elixer in 20 ml druppelflesje

In het druppelflesje van 20 ml met tijgeroog edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten tijgeroog splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet,. . . Lees volledige productbeschrijving
17,50 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

In het druppelflesje van 20 ml met tijgeroog edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten tijgeroog splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

Als u alcohol vervelend vindt of voor kinderen kun je de druppels eerst in een warme drank doen om de alcohol te laten verdampen.

Gebruik: Waar kun je deze tijgeroog edelsteen en resonantie elixer voor gebruiken:

  • Als je last hebt van angsten en/of fobieën gebruik dan drie keer dagelijks vijf druppels van dit elixer en draag een tijgeroog steen op je 5e chakra. (voor meer zelfvertrouwen en het verbaal beter voor jezelf op kunnen komen).
  • Als je last hebt van uitgeputte bijnieren kun je drie keer daags vijf druppels van dit elixer gebruiken om je bijnieren te activeren. Dit doe je in combinatie met het insmeren van je nieren met tijgeroog olie. 
  • Als je je lichaam wilt ontgiften en regenereren drink dan een glas mineraal water met twaalf druppels van dit elixer in combinatie met het over de dag verdeeld twee liter water drinken en het insmeren van je lever met tijgeroog olie. 
  • Als je last hebt van je lever en/of van je milt kun je dit elixer gebruiken. 
  • Als je verkouden bent kun je drie keer daags vijf druppels van dit elixer gebruiken. 

Het is belangrijk om het elixer dagelijks te gebruiken, hoeveel druppels per keer en wanneer en hoe vaak per dag test ik even voor u uit.

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.