info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Bergkristal edelsteen en resonantie elixer in 20 ml druppelflesje

In het druppelflesje van 20 ml met bergkristal edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten bergkristal splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet,. . . Lees volledige productbeschrijving
17,50 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

In het druppelflesje van 20 ml met bergkristal edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten bergkristal splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

Als u alcohol vervelend vindt of voor kinderen kun je de druppels eerst in een warme drank doen om de alcohol te laten verdampen.

Gebruik: Waar kun je deze bergkristal edelsteen en resonantie elixer voor gebruiken:

 • Je kunt als je last hebt van misselijkheid dit elixer gebruiken in combinatie met een bergkristal hanger. 
 • Je kunt dit bergkristal elixer gebruiken als je last hebt van slapeloosheid.
 • Als je last hebt van huidproblemen en of oogproblemen kun je dit elixer gebruiken. 
 • Je kunt deze elixer ook bij een voorstadium van kanker gebruiken.
 • Als je last hebt van diarree kun je dit elixer gebruiken in combinatie met een bergkristal hanger. 
 • Als je gevoelig bent voor reisziekte begin dan 3 dagen voor je op reis gaat met het elixer en gebruik tijdens de reis ook het elixer en dan in combinatie met een bergkristal hanger. 
 • Je kunt als je last hebt van duizeligheid kun je dit elixer gebruiken in combinatie met een bergkristal hanger. 
 • Als je last hebt van evenwichtsstoornis kun je dit elixer gebruiken in combinatie met een bergkristal hanger.
 • Je kunt als je last hebt van epilepsie dit elixer gebruiken in combinatie met een bergkristal hanger. 
 • Als je last hebt van fobieën gebruik dan dit elixer in combinatie met het dragen van een bergkristal in je zak of als een bergkristal hanger. 
 • Als je schildklier hypo of hyper is kun je dit bergkristal edelsteen en resonantie elixer gebruiken. 

Het is belangrijk om het elixer dagelijks te gebruiken, hoeveel druppels per keer en wanneer bergkren hoe vaak per dag test ik even voor u uit.

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.